Locaties

Nederland of Spanje

Surftherapiecentrum is in Nederland gevestigd aan de Korfwaterweg 1 en aan de Strandweg 4 te Petten. Om ook in de kouder maanden van het jaar u van dienst te zijn, hebben wij ook een vestiging op Tenerife. Deze locaties hebben ieder bijzondere mogelijkheden en eigenschappen. Samen bieden deze twee locaties een ruim aanbod aan mogelijkheden om onder welke weersomstandigheid dan ook aan de slag te kunnen met deze unieke vorm van therapie.

About Yoga - Yogi Webflow TemplateAbout Yoga Instructor - Yogi Webflow Template

Het eiland van eeuwige lente

Om het programma het hele jaar te kunnen aanbieden hebben we ook een vestiging aan de Calle Hermano Pedro de Bethencourt 12 (kantoor) en de Calle Nordica 1 te Los Cristianos. Tenerife. Dit eiland wordt vaak aangeduid als het eiland van de eeuwige lente. Cliënten die voorkeur hebben voor een warmer klimaat en gecomprimeerd programma kunnen we hier van dienst zijn. We beschikken daar over hotelaccommodatie, zwembaden met liften en oefenruimtes binnen en buiten in het Vintersol Centrum. In de directe omgeving is geschikte golfslag min of meer het gehele jaar gegarandeerd. De vliegtijd vanuit Nederland naar de luchthaven van Tenerife Zuid is ongeveer 4,5 uur.

Yoga Story - Yogi Webflow Template

Een impressie van de locaties

Wij laten je graag kennis maken met de omgeving van onze revalidatie locaties.

Meer informatie ontvangen?

Bent u benieuwd welke waarde surftherapie voor u, uw naasten of uw patiënt kan hebben? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Hartelijk dank voor uw aanvraag!
Oops! Er gaat iets mis. Probeer het nog eens.